365 dagen per jaar vakantie. Een heerlijk vooruitzicht als je nog werkt. In de gouden tijd kan het soms echter best uitdagend zijn om iedere dag een zinvolle tijdsbesteding te vinden. We inspireren je graag met gouden tips voor een heerlijk actief leven.

sporten
vrijwilligerswerk
dagje uit
reizen

Het is bewezen dat mensen die sporten en bewegen minder kans hebben op gezondheidsklachten. Het is daarnaast ook heel erg leuk en biedt ook gelegenheid om andere mensen te ontmoeten.

Klik snel door naar de aanbiedingen van onze partners.

Ongeveer de helft van de Nederlandse bevolking doet iets aan vrijwilligerswerk. Voor sommigen is dit een kleine tijdsbesteding, anderen hebben er bijna een werkweek aan.

Goudentijd biedt je een inventarisatie van alle mogelijkheden. Klik hier snel door voor meer informatie.

Nederland is een prachtig en gevarieerd land. Heb jij alles van Nederland al gezien? Hoe leuk is het om na je ontbijtje de auto, of nog beter de trein, te nemen en je te laten brengen naar die prachtige stukjes Nederland.

Laat je inspireren door de suggesties voor een dagje uit van Goudentijd.

De gouden tijd is ook het moment om onvergetelijke reizen te maken. Voor de een is een reis met de camper naar Frankrijk al onvergetelijk. Anderen hebben de droom naar bijvoorbeeld Aziƫ, Amerika of Afrika te gaan.

Klik snel door voor inspiratie en aanbiedingen.

Powered by Weer1.com