Onbezorgd

Onbezorgd leven, dat willen we allemaal wel. Inzicht in je financiële mogelijkheden helpt je daarbij. Behoort die gedroomde reis tot de mogelijkheden? Wanneer is het moment om anders te gaan wonen? Is het verstandig een deel van je vermogen te schenken?

Maar onbezorgd gaat ook over comfortabel en veilig wonen, aansluitend aan de levensfase waarin je je bevindt. Misschien wil je kleiner gaan wonen, dichter bij de kinderen of gewoon op een andere plek in Nederland of daarbuiten. Misschien wil je al wat aanpassingen in je huis doorvoeren om volledig op de toekomst te zijn voorbereid.

Wat kan financieel?

Wanneer verhuizen?

Opruimen hoe doe je dat?

Aanpassingen in huis

.

Overzicht geeft inzicht!
Om onbezorgd te kunnen leven is het fijn om overzicht en inzicht te hebben in je financiële mogelijkheden. Er zijn verschillende partijen die je graag helpen om je inzicht te geven in je financiële mogelijkheden.

Regeren is vooruitzien, en dat geldt uiteraard ook voor het eigen woonbeleid. Ook al ben je de koning te rijk met je huidige huis, even stilstaan bij de toekomst is geen slecht idee. Want is je huis over tien jaar nog steeds het paleisje? 
Een nieuw huis betekent een nieuwe fase in je leven. Afscheid nemen van wat vertrouwd is, omarmen wat er voor je ligt. Maar verhuizen betekent ook: keuzes maken. Wat laat je los, wat neem je mee?

Veruit de meeste ongevallen vinden in en om het huis plaats, waarbij valpartijen het hoogste scoren. Laat eens een expert naar je huis kijken. Zij kunnen je alles vertellen over handige aanpassingen, maar ook of en zo ja voor welke vergoedingen je eventueel in aanmerking komt.